Форуми

Всичко за твоя GSM | GSMzoneBG.com :: Форуми :: Всичко за телефоните - Android :: Как да?
<< Предишна тема | Следваща тема >>
Начини за удължаване живота на батерията с едно зареждане.   
Редактори:GSMzoneBG, Admin
Автор Отговор
xari
ср фев 27 2013, 11:11
Offline
съобщения: 151Може да видите общата информация за потреблението на енергия и да определите, кога устройството консумира най-много, като въведете следната команда * # * # 4636 # * # *

1. Първото нещо, което бих предложил е да деактивирате WiFi когато не се използва. Защото, дори когато не се използва, поддържа постоянна връзка и консумира батерията до 330 mA / ч.

2. Възможно е също така да деактивирате 3G мрежата. Например, когато не сте в покритието на 3G, телефона непрекъснато търси 3G мрежово покритие (което също така консумира енергия).

3. Когато се намирате в лоша зоната на покритие, мобилния ви телефон започва да търси за налични мрежи. В този "режим на търсене," телефона ви консумира много енергия. Какво мога да направя в тази ситуация - активирате офлайн режим.

4. GPS-са в активен режим на работа, при напълно заредена батерия трае много кратко от 3 до 5 часа максимум. Когато не го ползвате може да го изключите.

5. Акселерометъра. Датчика за движение в нашия телефон, постоянно е пуснат и консумира 4 mA. Като опция да удължите живота на батерията, може да забраните автоматичното завъртане на дисплея.

6. Процесорите в нашите телефони също консумират от батерията. Аз ще ви препоръчам да настроите ръчно натоварването на процесора! Може да ползвате SetCPU или друга подобна програма, с която можете дори да създадете различни режими на работа на процесора и така да се намали консумацията на енергия.

7. На последно място препоръчвам, докато спите да изключвате вашия телефон.Най-отгоре
 

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum SystemВсичко за твоя GSM