Форуми

Всичко за твоя GSM | GSMzoneBG.com :: Форуми :: Разни :: Общи приказки
<< Предишна тема | Следваща тема >>
Уеб сайт за мобилини телефони   
Редактори:GSMzoneBG, Admin, xari, acmilan1899
Автор Отговор
kinggod
вт авг 21 2018, 10:26
Offline
съобщения: 2Добър ден! С мои приятели имаме идея да правим сайт за мобилни телефони и да вложим в него. Желаем да го разпространим възможно най-много, за да го знаем всеки потребител. Успяхме да открием екип, който ще ни помага за част от нещата. Имаме няколко въпроса, които ни интересуват:
1. Как е по-добре - да вземем нов домейн или стар. Разгледах доста и много хора ми казаха да закупя стар, защото по-бързо ще може да се класира в търсещите машини. Ако това е вярно, от къде мога да го взема и каква ще е неговата цена?
2. Необходим ни е линк билдинг за сайта. Може ли да ми препоръчате фирма, която предлага тази услуга и колко време трябва да инвестирам, за да има ефект. Някой може ли да ме посъветва как точно трябва да се процедира.
3. В Интернет четох и за така наречените сателитни мрежи. Все още ли този вариант действа, защото видях, че повечето имат различно мнение по този казус. Аз лично бих тествал, за да видя какви резултати ще мога да постигна. Тук отново стои въпроса как точно да я изградя – с чисто нови домейни или със стари.Най-отгоре
 

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum SystemВсичко за твоя GSM